Publik | Medlemmar | Kalender | Bilder | Resultat & Arkiv
Publik

På gång

Webmaster

Läs mer om Hyllinge MS miljöarbete

Mediabevakning
Hyllinge MS

Aktuell Motorsport

Elander IT Webbhotell

Ring Knutstorp

Svensk Racing

Hyllinge MS News 2006-04-15
Bra start för Ebbessons
Nu är årets shake down över för Ebbesson Motorsport och allt ledde bara till positiva tankar.

De första testerna för säsongen var på Sturup Raceway och på Knutstorp. Allt fungerade som det skulle och det ledde till en massa positiva tankar. Testerna var utformade på så sätt att teamet skulle se så allt fungerade som det skulle vilket behövs eftersom allt har varit nerplockat i minsta detalj i vinter. Nästa test väntar uppe i Mantorp om en dryg vecka.

"- Det är självklart skönt att allt gick som det skulle. Trots att vi endast skulle se så allt fungerade, vilket det gjorde, var Andreas och Ibrahim förvånansvärt snabba. Nu kan vi, uppe i Mantorp, fokusera på inställningar och på att förarna får så mycket körtid som möjligt." Säger teamets huvudpersoner.

Ebbesson Motorsport har även tre nya rekryter i teamet. Som personlig rådgivare har de Ted Von Krusenstierna som har varit med många år inom idrotten, inte minst racing. Som däcksansvarig träder Martin Svensson in. Han kommer ha det fulla ansvaret för alla däck som teamet brukar under säsongen. Till säsongen kommer även Ebbesson Motorsport ha en egen kock med sig ute på banorna. Han heter Johannes Börjesson och kommer att finnas med de tävlingar då VIP-gäster är bjudna till teamet.

"- Christofer och Rikard kommer att fortsätta bära huvudansvaret för vars en bil och vi vet att detta kommer att fungera lika bra som tidigare år då de varit helt prickfria trots att det finns en hel del mer att hålla reda på nu." Säger Peter Ebbesson

Peter själv står kvar som Race Koordinator, Inge som Teamchef och Ismail som Teknisk Support.

På återseende!
// Ebbesson Motorsport


© Copyright 2001-2019, Hyllinge MS - Hyllinge Motorsällskap. http://www.hyllingems.se
Senast uppdaterat 2006-04-15 av Emma Nilsson
1996 besökare sedan 2006-04-15

Nyheter Publik
2019-11-11
Kallelse och inbjudan till luciamötet den 14 december

2019-11-05
Klubben behöver lotterivinster till luciamötet 14 decmber

 Fler nyheter »