Aktuell Motorsport

Publik | Medlemmar | Kalender | Bilder | Resultat & Arkiv
Publik

På gång

Webmaster

Läs mer om Hyllinge MS miljöarbete

Mediabevakning
Hyllinge MS

Aktuell Motorsport

Elander IT WebbhotellSvensk Racing

Hyllinge MS News 2006-04-25
Flying Fellows vann ERCup premiär
Det blev göteborgsteamet Flying Fellows, Volvo, som vann det allra första racet i nya långloppsserien ERCup. Efter en stenhård klappjakt under sista timmen körde Flying Fellows om ledande TLC Racing, bara tre varv innan målgång.

TLC Racing gjorde ett sista försök att återta ledningen på sista varvet, men BMW'n hamnade då utanför banan, och man fick nöja sig med en andraplats. Team Pentascrew i en Volvo som ledde större delen av racet fick problem med växellådan men lyckades trots det köra in på en snygg tredjeplats.

- Vi fick ett perfekt förarbyte under sista timmen, berättar Hans Nilsson, teamchef i Flying Fellows. Precis när vi gick in, då gick Safety car ut och samlade upp fältet. Ola Gruvesäter tog sista stintet och hade då ungefär en halvminut upp till ledande TLC. Ola sa åt oss över radion att hålla klaffen, och laddade sedan för allt han var värd. Han är som vassast under press, och kunde han bara få ögonkontakt med TLC då visste vi att det fanns en chans. När det var en kvart kvar av racet låg han 7 sekunder efter, det blev en nagelbitare.

- Jag gjorde vad jag kunde men det räckte inte denna gång, sa en besviken Johan Sjöstedt i TLC Racing. Det var tufft, lite kontakt, men juste racing.

Sturup Raceway bjöd på varmt och soligt vårväder. Arrangerande Svedala Motorklubb genomförde sin första egna tävling med godkänt betyg.

/ Mikael Persson
www.aktuellmotorsport.se© Copyright 2001-2019, Hyllinge MS - Hyllinge Motorsällskap. http://www.hyllingems.se
Senast uppdaterat 2006-04-25 av Emma Nilsson
2167 besökare sedan 2006-04-25

Nyheter Publik
2019-11-11
Kallelse och inbjudan till luciamötet den 14 december

2019-11-05
Klubben behöver lotterivinster till luciamötet 14 decmber

 Fler nyheter »