Aktuell Motorsport

Publik | Medlemmar | Kalender | Bilder | Resultat & Arkiv
Publik

På gång

Webmaster

Läs mer om Hyllinge MS miljöarbete

Mediabevakning
Hyllinge MS

Aktuell Motorsport

Elander IT Webbhotell

Ring Knutstorp

Svensk Racing

Hyllinge MS News 2006-05-29
Problem för Ivarsson
Karlskoga, 27-28 maj

I helgen körde Daniel sin tredje tävlingshelg för säsongen, det blev en helg fylld av tekniska problem, trots detta lyckades Daniel kämpa sig till en fjärdeplats i det andra racet.

På fredagen kördes de inledande testerna, i första passet var Daniel näst snabbast i regnet men bilens koppling och startmotor fungerade inte. På lördagsmorgonen körde Daniel tidskvalet, han fick några varv i början, men när han sen skulle gå ut för att sätta ett snabbt varv la bränslepumpen av och han fick aldrig chansen att förbättra sin tid.

På eftermiddagen kördes det första racet, Daniel startade 6:a (efter att ha kvalat in på en sjätteplats). Daniel gjorde en kanonstart och var uppe på en fjärdeplats, så här berättar Daniel:

- Jag var fyra redan innan första kurvan och när jag skulle attackera mot tredjeplatsen fick jag inte i fyrans växel, så jag fick bryta, säger Daniel. Det var växellådan som havererade men det var ett relativt enkelt problem som utan problem kunde lagas till söndagens race.

På söndagsmorgonen var det dags för det andra racet, Daniel startade sist i detta lopp eftersom att han fick bryta det första racet. Han fick en bra start och efter ett mycket stökigt race kom han i mål på en välförtjänt fjärdeplats.© Copyright 2001-2019, Hyllinge MS - Hyllinge Motorsällskap. http://www.hyllingems.se
Senast uppdaterat 2006-05-29 av Emma Nilsson
1925 besökare sedan 2006-05-29

Nyheter Publik
2019-12-08
HMS Ungdomsfond Ny!

 Fler nyheter »