Aktuell Motorsport

Publik | Medlemmar | Kalender | Bilder | Resultat & Arkiv
Publik

På gång

Webmaster

Läs mer om Hyllinge MS miljöarbete

Mediabevakning
Hyllinge MS

Aktuell Motorsport

Elander IT Webbhotell

Ring Knutstorp

Svensk Racing

Hyllinge MS News 2006-06-01
Ilsken Bengtsson
Med nyladdade batterier, regnställ och stövlar for vi så iväg till Värmland och Karlskoga.

Träningen på fredagen visade sig funka lika bra som på Knutstorp. Vi var snabbast båda tränings passen. Lite små justeringar inför lördagens kval gjorde att vi lyckades ta polen med de tre finnarna bakom oss (trots att vi åkte på gamla däck). Tiden 1.04.357 är numera det offentliga banrekordet i Radical.

Race 1.
Startar från ruta ett i det tråkigaste underlag man kan köra i (blött men upptorkande). Starten går och jag kommer ut som trea efter första svängen bakom två finnar. Ingen vits att ha för brått det är ju 12 varv som skall avverkas. Laddar för omkörning i slutet på rakan när jag ser att jag fått en svart flagg! Vad f-n är nu detta? In i depån och får en skylt med ”drive throug” kommer ut igen på en 17 plats jagar ifatt och blir till slut sjua. Ilsken som ett bi skyndar jag ner till tävlingsledaren som påstår att jag tjuvstartat. Startar som etta och är trea ur första sväng och så får man straff för tjuvstart , bra dömt!
Bara att bita ihop igen.

Race 2
Solen skiner allt är under kontroll. Startar på ruta 6 och med tiden från kvalet färskt i minnet kan detta bli riktigt roligt. Men vad händer! Sitter på line-up när himlen öppnar sig på nytt och wet-race skylten kommer fram igen. På med vinterdäcken och ut i blötan. Starten går, kommer ut femma och ligger bra med . Efter halva racet ökar jag tempot och kör förbi allihop och lyckas ta hem segern före Ullako från Finland. Revanschen från Knutstorp känns bra, men att få svartflagg för tjuvstart i race 1 känns lite surt.

Nu laddar vi om inför Mantorp där vi siktar på dubbla segrar.

Kör lugnt!
Rikard
// rbmotorsport / VEIDEC Racing


© Copyright 2001-2019, Hyllinge MS - Hyllinge Motorsällskap. http://www.hyllingems.se
Senast uppdaterat 2006-06-01 av Emma Nilsson
2197 besökare sedan 2006-06-01

Nyheter Publik
2019-12-08
HMS Ungdomsfond Ny!

2019-11-11
Kallelse och inbjudan till luciamötet den 14 december

2019-11-05
Klubben behöver lotterivinster till luciamötet 14 decmber

 Fler nyheter »