Aktuell Motorsport

Publik | Medlemmar | Kalender | Bilder | Resultat & Arkiv
Publik

På gång

Webmaster

Läs mer om Hyllinge MS miljöarbete

Mediabevakning
Hyllinge MS

Aktuell MotorsportRing Knutstorp

Svensk Racing

Hyllinge MS News 2006-08-02
Stipendium till Hyllinges Ivarsson
Daniel har uppehåll från tävlandet i två månader, men under denna tiden har mycket hänt; Daniel fått två stipendier och har nyligen startat ett nytt samarbete med Rittal Scandinavian ab.

Den 9 juni tog Daniel studenten från sitt racinggymnasium i Mjölby, Daniel har gått en tre årig gymnasieutbildning på Svensks Bilsports Förbundets racinggymnasium. Han har gått en naturvetenskaplig linje med inriktningen racing. I samband med studenten blev Daniel tilldelad två stipendier, ett för att han framgångsrikt utvecklats inom racing under sin tid på gymnasiet. Det andra stipendiet fick han för att varit en god idrottsman och främjat idrotten!

- Det var jättekul att få dessa stipendier och jag känner verkligen att allt slit lönat sig, säger Daniel positivt.

Rittal Scandinavian ab är ett multinationellt företag med sitt huvudkontor för Skandinavien baserat i Ängelholm. Det började med att Rittal gick med i Hello Ängelholm, nu utökas samarbetet. Daniel tycker är mycket kul att ett så pass stort företag stödjer en lokal idrottstalang!

- Rittal och Daniel Ivarsson Racing har startat en tävling, där vinnarna får komma som VIP- gäst på vår kommande tävling på Ring Knutstorp, besök gärna www.rittal.se. säger Daniel.

- Vi ser samarbetet med Rittal som ett stort steg framåt, Rittal är mycket stora i bl a Tyskland, och våra planer är att tävla i just Nordeuropa kommande säsong vilket känns mycket bra, säger Daniel pappa Kjell Ivarsson.

Nästa tävling är den 12-13 augusti på Anderstorp, då kommer även de tyska och holländska teamen upp för att mäta krafterna på en nordligare breddgrad!

/www.daniel-ivarsson.com


© Copyright 2001-2019, Hyllinge MS - Hyllinge Motorsällskap. http://www.hyllingems.se
Senast uppdaterat 2006-08-02 av Emma Nilsson
1881 besökare sedan 2006-08-02

Nyheter Publik
2019-12-08
HMS Ungdomsfond Ny!

2019-11-11
Kallelse och inbjudan till luciamötet den 14 december

2019-11-05
Klubben behöver lotterivinster till luciamötet 14 decmber

 Fler nyheter »