Aktuell Motorsport

Publik | Medlemmar | Kalender | Bilder | Resultat & Arkiv
Publik

På gång

Webmaster

Läs mer om Hyllinge MS miljöarbete

Mediabevakning
Hyllinge MS

Aktuell Motorsport

Elander IT Webbhotell

Ring Knutstorp

Svensk Racing

Hyllinge MS News 2006-08-15
Stureson femma på Anderstorp
Johan Stureson i Peugeot börjar hitta fjolårsformen alltmer, bronsmedaljören från 2005 körde in som femma på ett regnigt Scandinavian Raceway i Anderstorp och såg till att han fortfarande har chansen på en medalj. Teamkompisen Stefan Söderberg hade ännu en tung helg, då han tidigt i loppet tvingades bryta med tekniska problem.

Den sjätte deltävlingen av årets STCC mästerskap var den bästa på länge, rafflande dueller från start till mål. Stureson var stabil hela helgen, han inledde med en tredjeplats på super-pole och avslutade med ett race utan misstag.

- Får vara nöjd, även om man hade hoppats på en pallplats, sa Stureson.

Stefan Söderberg misslyckades på kvalet och startade från en tjugondeplats och tidigt i loppet fortsatte problemen för Gävleföraren då bilen plötsligt stannade och han tvingades bryta.

- Den bara dog, tror inte det är sant, sa en deppig Söderberg.

Johan Stureson fick en kanonstart och kom iväg som tvåa efter Jan ”Flash” Nilsson, BMW, men det flaggades för omstart och Stureson kom iväg som trea vid nästa försök. Stureson brottades med understyrning och kunde inte hålla Volvos Robert Dahlgren och BMW:s Duncan Huisman bakom sig utan fick bevaka sin femteplats in i mål och fyra nya poäng.

- Skönt att poängen fortsätter att ramla in, nu är det bara att finslipa inför Karlskoga om två veckor, avslutar Johan Stureson.

Richard Göransson vann till slut efter en hård duell med Holländaren Duncan Huisman och trea blev Robert Dahlgren. Totalledaren Thed Björk bröt dagens race, men leder fortfarande men bara med två poäng före Göransson, medan Stureson ligger åtta.

Senaste nytt om Stureson: www.johanstureson.se


© Copyright 2001-2019, Hyllinge MS - Hyllinge Motorsällskap. http://www.hyllingems.se
Senast uppdaterat 2006-08-15 av Emma Nilsson
1746 besökare sedan 2006-08-15

Nyheter Publik
2019-12-08
HMS Ungdomsfond Ny!

2019-11-11
Kallelse och inbjudan till luciamötet den 14 december

2019-11-05
Klubben behöver lotterivinster till luciamötet 14 decmber

 Fler nyheter »