Publik | Medlemmar | Kalender | Bilder | Resultat & Arkiv
Publik

På gång
16/4 Träningsdag Bil
24/4 Årsmöte
7-8/5 Porsche Carrera Cup Scandinavia
18/5 Träningsdag Bil

Till kalendern Hela kalendern »

Webmaster

Läs mer om Hyllinge MS miljöarbete

Mediabevakning
Hyllinge MS

Aktuell MotorsportRing KnutstorpHyllinge MS News 2009-01-26
Racerapport från Ebbesson Motorsport
Marcus Jönsson klar för Radical och Ebbesson Motorsport.

Marcus Jönsson, bosatt i Båstad, kommer 2009 att köra Radical för Ebbesson Motorsport. Han kommer från en framgångsrik gokarttid och är nu beredd att ta steget vidare i karriären. Redan under hösten -08 förde han diskussioner med Ebbesson Motorsport och fick genomföra imponerande tester som nu har lett till ett samarbete. Dessutom tar han över Andreas segerrika bil som fungerat mycket bra i flera år.

”Gokart känns litet i jämförelse med detta. Radical har fantastisk väghållning och snabbhet vilket bevisats med bästa varvtiderna i hela STCC-fältet. Att få köra hos Ebbesson Motorsport är en chans jag kanske aldrig får någon mer gång. Dessutom är det spännande att få jobba med Ted som tidigare hjälpt stjärnor som Mattias Ekström och Tony Rickardsson.”
– Marcus Jönsson.

”Vi har följt Marcus under hösten i såväl gokart som test i Radical och ser en mycket talangfull disciplinerad förare som kan gå långt. Bilen kan vi och kan därför koncentrera oss på körteknik och personlig utveckling. Vi tror att han efter lite tid i bilen kan etablera sig närmast podieplatserna och kanske till hösten överraska med någon pallplats.”
– Ted von Krusenstierna.

Tre förare
Inför 2009 är man alltså tre förare som kommer att representera Ebbesson Motorsport, Andreas Ebbesson, Robert Myrsäter och Marcus Jönsson.

Ebbesson Motorsport    


© Copyright 2001-2021, Hyllinge MS - Hyllinge Motorsällskap. http://www.hyllingems.se
Senast uppdaterat 2009-01-26 av Anders Gustavsson
1291 besökare sedan 2009-01-26

Nyheter Publik
2021-04-11
Kallelse och inbjudan till Årsmöte Ny!

2021-03-21
Träningsdagar med tävlingsbil

 Fler nyheter »