Publik | Medlemmar | Kalender | Bilder | Resultat & Arkiv
Publik

På gång
16/4 Träningsdag Bil
24/4 Årsmöte
7-8/5 Porsche Carrera Cup Scandinavia
18/5 Träningsdag Bil

Till kalendern Hela kalendern »

Webmaster

Läs mer om Hyllinge MS miljöarbete

Mediabevakning
Hyllinge MS

Aktuell MotorsportRing KnutstorpHyllinge MS News 2009-06-08
Racerapport från Micke Ohlsson
BROMSPROBLEM STOPPADE OHLSSON

Under lördagen besöktes Göteborg City Race av 21 000 personer och folkfesten var ett faktum. Inför fulla läktare, leveereade STCC riktigt bra racing med tajta dueller och mycket dramatik. Den tajta banan på Frihamnspiren är en succé, enligt både förare och publik. För Micke Ohlsson uteblev dock resultaten, trots bra pace under de inledande testerna.

"Under testerna var vi bra med, framförallt på blött underlag, där vi låg i topp totalt på listorna. Regn är ett underlag som passar mig väl och det syntes under testerna. Under lördagens officiella test var vi 14:e av de 22 startande. På kvalet körde vi bara 2 varv, då vi hade ett straff på tio platsers nedflyttning, eftersom vi bytt motor." säger team manager Hans Nordén.

I race 1 startade Micke f! rån 22:a startrutan. Efter en bra start och många omkörningar var Micke uppe på 14:e plats, men längre än så kom han inte. Bromsvätskan kokade och pedalen gick i botten. Till heat 2 var bromsvätskan utbytt, men istället fick Micke en "drive trough" för ojust körning.

"När jag, Dick Sahlén och Viktor Huggare gick tre bilar i bredd in i första sväng, fanns det inte plats för oss. När jag kom in på banan igen, råkade jag och Viktor stöta ihop och jag blev bestraffad. Det händer i stridens hetta och det var givetvis tråkigt att bli bestraffad. Men det är racing." säger Micke.

Micke Ohlsson Motorsport vill tacka alla gäster och supporters som har hejat fram oss under helgen. Hela teamet med personal har gjort ett jättejobb för att få allt att fungera. Tyvärr räckte det inte till pallen. Nästa tävling körs på hemmaplan och skånska Ring Knutstorp. Då hoppas vi på bättre resultat.

För bilder och mer information, besök mioh.net.


© Copyright 2001-2021, Hyllinge MS - Hyllinge Motorsällskap. http://www.hyllingems.se
Senast uppdaterat 2009-06-08 av Anders Gustavsson
1293 besökare sedan 2009-06-08

Nyheter Publik
2021-04-11
Kallelse och inbjudan till Årsmöte Ny!

2021-03-21
Träningsdagar med tävlingsbil

 Fler nyheter »