Publik | Medlemmar | Kalender | Bilder | Resultat & Arkiv
Medlemmar

På gång
7-8/8 Ljungbyhed Festival
5-6/9 Crosskart SM
1/11 medlemsaktivitet

Till kalendern Hela kalendern »

Webmaster

Läs mer om Hyllinge MS miljöarbete

Mediabevakning
Hyllinge MS

Aktuell Motorsport

Elander IT Webbhotell

Ring Knutstorp

Svensk Racing

Hyllinge MS News 2015-06-17
Anders Gustavsson


Vår mångårige medlem och vän Anders Gustavsson har hastigt lämnat oss. Anders lämnar ett stort tomrum efter sig, för klubben i allmänhet men för sin familj o vänner i synnerhet.

Anders startade sin motorsportkarriär som rallyförare (vill minnas i Ford Escort), men mycket snart tog intresset som funktionär överhand. Hyllinge MS var klubben i hans hjärta. Han visade omedelbart stort engagemang och stor allmän duglighet, vilket mycket snart ledde till roller i både klubbstyrelsen samt i olika klubbarrangemang och då speciellt racing. Under hela 80-talet och delar av 90-talet var Anders mer eller mindre klubbens självskrivne tävlingsledare, allt från elit- till klubbnivå i racing. Med stor bravur ledde han klubben till stora tävlingsmässiga framgångar.

Även utanför klubbsammanhang noterades Anders stora engagemang och duglighet, vilket resulterade i ett stort antal uppdrag som domare samt sedermera som sportgrensansvarig (SGA) racing i Södra Bilsportförbundet.

Anders hade ett stort värmande hjärta för familj, vänner och klubben. Han försökte alltid finna lösningar på eventuella problem som var acceptabla för alla inblandade, kort sagt en omhändertagande människa som gjorde honom till en mycket omtyckt person.

Vi är många som kommer att sakna hans klingande skratt, genomtänkta åsikter, åsikter som beaktades i både stora och små sammanhang.

För Hyllinge MS
Claes G Elofsson© Copyright 2001-2020, Hyllinge MS - Hyllinge Motorsällskap. http://www.hyllingems.se
Senast uppdaterat 2015-06-17 av Jörgen Olsson
3595 besökare sedan 2015-06-17

Nyheter Medlemmar

Inga nyheter.


 Fler nyheter »

Veckans jubilarer
Stefan Lindh,
Hässleholm (75)

Per Skårner,
Fågelmara (65)

Grattis!

Nya medlemmar
2020-08-03
Kristofer Karlsson

2020-07-21
Erik Holst

2020-07-15
Filip Möller

Välkomna!