HMS News

INFÖR STCC-HELGEN 9-10/10.

Tyvärr på grund av rådande omständigheter så får vi i år tänka lite annorlunda vad gäller frukost och lunch vid STCC Helgen 9-10/10.Vi börjar dagarna med att hämta frukostbox/påse i /eller utanför Säkerhetssalen, beroende på väder, från kl. 07.30.

Därefter finns det öppet i lokalen ovan sjukstugan och i Säkerhetssalen, där också lunchen serveras enligt schemat nedan.

I lokalen ovan sjukstugan äter följande;

Ambulans/Säkerhet, Vakterna, Posteringar 2+3+4+ Safetycar och DU.

I Säkerhetslokalen äter;

Posteringar 5+6+7+8+9+10, Bärgning, Line Up, Miljöchef och Depåchef.

Tornet hämtar /får utkört sin mat och äter där.

Besiktningen hämtar sin mat och äter i sin lokal.

Ev. Intoleranser/allergier lämnas till Gunilla senast den 30/9 via telefon 0707-555407 kvällstid efter 17.00 eller via mail tyrone@teamgapet.se

Meny för helgen;

Fredag; Gulaschsoppa med Creme Fraiche, sallad och knäckebröd.

Lördag; Kycklinggryta a la Pascal med ris, sallad och knäckebröd.

(Evenemang: 2020-10-09–2020-10-10 STCC Kvällspostens Newsrace)
(Bild: 7792)