Information gällande matsituationen under STCC-helgen 8-9/10 2021
Vi börjar dagarna med att hämta frukostbox/påse i eller utanför Säkerhetssalen nedre depån, beroende på väderleken, från kl. 07.30.
Därefter finns det öppet i Lucy´s restaurang övre depån samt i Säkerhetssalen nedre depån, där lunchen också serveras enligt schemat nedan:
I Lucy´s restaurang övre depån äter;
Säkerhet, Vakter, Posteringar 2+3+4, Safetycar samt DU.
I Säkerhetslokalen nedre depå äter;
Posteringar 5+6+7+8+9+10, Bärgning, Line Up, Miljöchef, Depåchefer, Banchefer, Funktionärsansvarig samt köket.
Ambulans äter i sjukstugan (lunchen körs ut till er)
Besiktning äter i besiktningshallen ( 1-2 personer hämtar lunchen i Säkerhetssalen)
Alla i Tornet och runt om får utkört sin lunch och äter där.
Tänk fortfarande på att hålla avstånd i samband med måltiderna och sprita händerna!!!
Meny ;
Torsdag 7/10 för alla som arbetar:
Lunch på Lucy´s efter kl. 11.20. Dagens.
Kvällsmat i Säkerhetssalen kl. 17.00- Kålpudding med kokt potatis, gräddsås, lingon och knäckebröd.
FREDAG:
Lunch; Gulaschgryta, Creme fraiche, sallad och bröd.
LÖRDAG;
Lunch; Köttfärslimpa, kokt potatis, gräddsås, lingon, sallad eller/grönsaker och knäckebröd.
MVH Gunilla med kökspersonal.