HMS News

Racerapport final V8 Thunder Cars.

Mantorp Foto: T4F Racing

Grattis till alla segrare ock mästaren Andreas Nilsson. Naturligtvis även de på pallplatser.

Anders Conradzon med sitt fantastiska gäng, tack från oss alla.👏☀️.

Funktionärer och alla ni som gör motorsporten möjlig ska har ett stort tack. Speciellt även de som körde in mig på ”plåten” efter motorras i första racet.

Testet gick ok på fredagen. Kvalet kunde varit bättre såklart. Vi följde planen att få en ok tid (för mig) de första varven. Det var många bilar på banan så risken för att inte få en tid var stor.

Lördagen hade ett fantastisk väder☀️. Allt funkade för mig i starten och jag kom iväg bra. Detta trots att vi fick stå länge med motorerna igång.

Slutresultatet blev en 19:e plats av 24, efter motor och diffhaveri. Till andra racet hann vi inte byta differentialen och motorn. Vi gjorde ett försök men det var lite väl optimistiskt 😀. Men vi försökte 💪. Nu får Ultra Motor se över skadorna.

Bilen har gått bra (fram till haveriet😀). Tack till oss i teamet som fått till så vi haft meckare alla racehelgerna. Och som vanligt, extra tack till Ninni som fixar och donar samt står ut med mig❤️ Samt en förare 😉som blivit lite snabbare för varje helg. Mer träning ger resultat nu när bilen är bra.

.Tack också till er som följer oss, långt ifrån och på plats. Ingen nämnd- ingen glömd!

Vi får diskutera fram hur nästa säsong ska bli. Köra eller inte köra.

Ronny Olsson