Officiellt Program

TT
Hastighetstävling
Bilar22 September 1963 kl. 13.00

Välkommen till Knutstorp!

Hyllinge Motorsällskap har i dag nöjet och glädjen att presentera en helt ny form av motorsport för sin trogna och trevliga publik.

På denna, genom 26 motocrosstävlingar, något klassiska mark har vi tagit ett stort ekonomiskt steg och byggt en permanent asfaltliana för utövande av såväl bil- som motorcykelsport. Våra utomordentliga markägare Grevarna Wachtmeister har genom stort tillmötesgående bidragit till detta.

Vi tror att det sedan länge funnits ett stort behov av en dylik bana i södra Sverige. Och hoppas vi att detta banbygge skall bli till glädje och nytta för svensk motorsport och dess många utövare.

Till alla våra motocrossvänner, som berett oss så myrket förtroende och trevnad genom åren, vill vi gärna understryka att motocrossporten även i framtiden kommer att utövas i ungefär samma omfattning som tidigare.

Dagens tävling, den första på asfalt, med 2 föregångare på grusunderlag, har samlat ett enormt intresse från bilförarnas sida. Och är det ganska många av elitförarna som kommer att göra upp om segerpremierna.

I förhoppning att tävlingarna skall giva ett fullgott sportsligt utbyte hälsar vi förare, publik och press hjärtligt välkomna till premiärtävlingen på den nya tävlingsbanan.

HYLLINGE MOTORSÄLLSKAP
Organisationskommittén

Evenemang: 1963-09-22 TT hastighetstävling bilar
Bild: 868