Öresunds Grand Prix

Äntligen är det dags för en av årets höjdpunkter på Ring Knutstorp, det bästa som svensk och dansk banracing kan bjuda på samtidigt. STCC + DTC = Öresunds Grand Prix 19-20 Juli!

De nya bilarna och reglerna har blivit en succé, Swedish Touring Car Championship är ett av världens jämnaste och tuffaste Touring Car mästerskap.
Anrättningen kryddas med den danska motsvarigheten DTC, där Jens Edman gärna vill följa upp förra årets seger på Knutstorp och visa sina danska vänner vem som regerar på svensk mark.

Tufft är det som vanligt också på två hjul, i Veidec Trophy, där norrmannen Kaj Börre nu är tillbaks från VM, till svenskarnas förtret.

Ett intensivt riktningsarbete pågår just nu i många Volvo S60 Challenge team, efter förra tävlingens masskrasch.
Alla verkar hinna få klart bilarna till Knutstorp.
Skånske Tommy Brink som ligger på 2:a plats i serietabellen, och som vann ett race på Knutstorp förra året, är självklart storfavorit.

Ungtupparna i Formel Ford Zetec och danska Formel Renault kommer också liksom alla sköna sportvagnar i Sportscar Challenge.

Dessutom bjuds det på Gridshow, Tivoli, utställningar, försäljningstält, publikåkning (se Kvällsposten) och mycket mera.

Om vädret blir fint? Självklart!

All information inför tävlingarna och de senaste nyheterna och skvallret hittar du här på Hyllinge MS webbsajt, samt på www.stcc.se och www.dtc-net.dk.

Välkommen till Öresunds Grand Prix den 19-20 Juli på Ring Knutstorp.

/ Hyllinge Motorsällskap

Evenemang: 2003-07-18–2003-07-20 Öresund Grand Prix