STCC igen !!

Välkommen till Hyllinge Motorsällskap på ’nätet’ och vår nya webbsite!Trots regn och hal asfalt blev SM-tävlingen i Roadracing en actionfylld succé (se bilder). Nu laddar vi om för att ta emot hela Synsam Cup och STCC-cirkusen en andra och sista gång för i år (31/8-2/9) på Ring Knutstorp.

Gissningsvis har team och förare vässat allt vad de har för att sätta Audi på plats. Roberto Colciago, Tommy Kristoffersson och Tobias Johansson som var så framgångsrika förra tävlingen får se upp, nu har Volvo, Nissan, Opel och alla de andra i det täta startfältet fått upp ångan. Kriget om mästerskaps-bucklan tätnar och kan avgöras på Ring Knutstorp!

Vi hejar speciellt mycket på våra hemmaförare i både STCC och Synsam Cup. Skall tex Richard Österberg med sin nya hoj komma på pallen på sin hemmabana?

En av nyheterna den här helgen är att den nya klassen Volvo S60 Challenge provkörs för första gången. Till loppet ’Race of Champions’ kommer de bästa svenska racing stjärnorna både här hemma ifrån och några av de som kör utomlands. BTCC-förarna Alain Menu, John Cleland och Peter Kox tänker ge våra svenska förare en tuff match.

Vi är mycket glada att också kunna välkomna HTCC. Stig Blomqvist hoppar in i en Ford Lotus Cortina och skall försöka ge HMS hemmaförare och suveräna europamästare Tommy Brorsson en match.

Vi hälsar dig varmt välkommen till motorfesten på 50 års jubilerande Ring Knutstorp den 31/8-2/9 !

/ Martin Cruce, Claes-Göran Elofsson och Thomas Lindsjö

Tävlingsledare

HMS Webbsite en succé – över 10 000 besökare sedan starten den 1 Maj!

Evenemang: 2001-08-31–2001-09-02 STCC-Newsrace
Bild: 309