Välkommen

VÄLKOMMEN TILL RING KNUTSTORP!
Idag skulle egentligen SSK kört en bantävling har på Knutstorp. Denna tävling flyttades emellertid till Anderstorp. Istället använder vi denna tävlingsdag till Rally Cross.

I första hand tänker vi då på ’Morgondagens män’ som inte alltid får chansen att komma med vid våra internationella tävlingar. Dessa ’Kämpaglada och hungriga’ entusiaster ger sig inte i första taget, och kan därför ofta åstadkomma ett väl så sevärt skådespel som ’de stora pojkarna’. Vi har strävat efter att göra en annorlunda och framförallt roande tävling. Sålunda kör samtliga förare 2 kvalheat varav ett i vardera riktning. Placeringarna i båda kvalen tillsammans är avgörande för kvalificering till finalerna. Vidare tävlar de s.k. ’små’ bilarna i en klass och porschebilarna i en annan.

I de avslutande ’Rövarefinalerna’ tävlar 5 ekipage från varje klass mot varandra, med 5 små bilar i första ledet och 5 porsche-bilar i andra ledet ett antal meter efter.
Det är vår förhoppning att vi gemensamt skall få uppleva en spännande och rolig Rally Cross-söndag på RING KNUTSTORP.

Vi passar också på att tacka för den trivsamma motorsportsäsong vi haft tillsammans 1976. Och hoppas vi på återseende nästa år.

HYLLINGE MOTORSÄLLSKAP
Organisationskommitten.

Klippt ur programbladet.
Evenemang: 1976-10-10 Rallycross
Bild: 165