Välkommen 2001-07-15

MGCC anordnar Svenskt Sportvagnsmeeting 13-15/7
Racing en hel helg, i dagarna tre skall vi uppleva racing på det gamla goda sättet. Fler anmälda än någonsin både som rallyåkare från när och fjärran och gamla racingrävar på bana tillsammans med mängder av entusiaster.

Rallystart lördag morgon från Trollenäs med nyputsade sportvagnar av alla slag, spännande utmaningar och vackra omgivningar. Rallymål – Ring Knutstorp.

Redan på fredagen är vi i full gång på Ring Knutstorp. Tidsschemat är fullmatat till max. Fart, färg och ljud av klassiska motorer. Sportvagnar, formelbilar, racersportvagnar, en egen Ferrari klass och elektriska bilar. Kanhända morgondagens racerbilar. Och inte att förglömma Racerhistoriska Cupen. Standardbilarna, kampen mellan riktiga Volvo bilar mot Ford Cortina & hundkojor. Bilar som många av oss kört utan att veta deras riktiga potential som tävlingsbilar.

Alla är välkomna till Ring Knutstorp för en riktig motorhelg.

MGCC har sedan sjuttiotalet samlat sportvagnsåkare varje sommar till ett riktigt stort möte med tävlingar och inte att förglömma social samvaro. Lördagskvällens grillparty går inte av för hackor. MGCC väntar på Dig – välkommen.

Mer information på om Svenskt Sportvagnsmeeting 2001 på hittar du på MGCC’s website http://www.mgcc.nu.

Arkiv 2001