Välkommen

…till Hyllinge Motorsällskap på ’nätet’ och vår nya webbsite!Klubbracing & Långlopp

Det verkliga basen i svensk Banracing och Roadracing är INTE i STCC, utan i klubbracing och långlopp.
Här hittar man de riktiga entusiasterna, nya hungriga unga förare, de gamla tuffa ’rävarna’ som tävlat i decennier, stöttande mekaniker och familjemedlemmar och mängder med idéellt hårt arbetande funktionärer.

Trots teamens många gånger snäva budgetar har vi välfyllda startfält och verkligen tät racing. Många fina bilar och hojar, med lite annorlunda blandning. Alla känner och stöttar varandra, stämningen är varm och hjärtlig.

Kan du låna mig en ventilkåpspackning?
Är det någon som har lite grillkol över till ikväll?
Bakhjulet släppte i varenda kurva, tur man kör, burkslav hade jag aldrig vågat vara…
Era ungar kan komma in och käka macka i vår husvagn medan ni kör ert race.
När du tryckte upp mig mot räcket, då vågade jag inte hålla plattan nere utan släppte lite, men nästa gång då kan du räkna med att bara se mina baklyse!
På min personbil sitter en likadan, du kan ta den på racet, jag skall inte hem förrän efter fem.

Den 6-7 Oktober är det dags igen!

På lördagen klubbrace för bil och MC, på söndagen 6 timmars långlopp ingående i ERF-serien. Passa på att hälsa på oss på Knutstorp då. Du kommer INTE att mötas av parkeringsköer, dyra entrebiljetter, cateringbussar, stjärnglans, VIP-tält, eller 20 000 åskådare på läktarna.

Istället kan du gratis promenera rakt in i depån. Du möts av en hjärtlig stämning. Ta ett snack med förarna, käka en korv med mos i HMS cafeteria, provsitt en racerbil eller roadracinghoj och framförallt upplev tät tuff racing.

Välkommen till Klubbrace och Långlopp!

Evenemang: 2001-10-06 Öppet klubbrace + DM
Bild: 356