HMS News

Efterlysning

Vi går igen HMS arkiv. Har du något material att bidraga med?

Med anledning av uppbyggnaden av denna webbsite så håller HMS arkiv på att gås igenom. Under olika epoker av klubbens historia har man varit lite olika aktiva med att spara saker.

Klubb-blad

Ingen tycks ha sparat klubb-bladen. Till höger ser du de 4 (!!)klubb-blad som HMS har i sitt arkiv – alla från 1994.

Foto

Foto av alla sorter efterlyses. Det spelar ingen roll om de är tagna med Instamatic Titta-Tryck eller Pentax/Olympus. Det är vad bilden avbildar som räknas inte foto-kvaliteten på bilden. Vi skall ju försöka dokumentera HMS och Ring Knutstorps historia.

Tidningsklipp

Det finns en del tidningsklipp från klubbens start 1951 fram till 1980-talet. Därefter är det tunnt. Tidningsklipp 1990-talet saknas i stort sett helt och hållet.

Dokument

Alla sorters dokument som har producerats, även sånt som kan tyckas vara ’skräp’ – tidtagningsresultat, kallelser till möte, dagordningar, instruktioner eller vad det nu kan vara – allt är av historiskt värde. Verksamhetsberättelser från årsmöte är guldklimpar!

Övrigt

Häromdagen blev jag förevisad en starköl (!!) med HMS etikett (innehållet var tyvärr inte längre tjänligt som berusningsmedel). Har du något annat än det vi räknat upp ovan, tveka inte att höra av dig.

Vill du inte skänka det du har, så kopierar eller fotograferar vi det istället.

Tycker du att det skulle vara kul att hjälpa till att dokumentera HMS historia, din hjälp mottages tacksamt.

Hör av dig till…

/ Mikael Persson

Tel: 0431-20917

Epost: webmaster@hyllingems.se