HMS News

Välkommen 2002

Fortfarande råder vinterkyla på Ring Knutstorp. Skånsk vinter betyder regn och rusk – mest grått och blött.Under Januari har HMS nya styrelse börjat arbeta. Redan nu börjar tävlingsåret att ta form. Årets tävlingsdatum hittar du i kalendern här intill.

För klubbmedlemmar så startade vi året redan den 13 februari i Gocarthallen i Halmstad med klubb-mästerskap i Gocart! Det var inget blodigt allvar utan mest på skoj så alla kunde vara med – ung som gammal – proffs som nybörjare. Se bilder!

På årets motormässa i Malmö den 21-24/3 kan du besöka HMS.
På mässan finns också bilen som Calle Rosenblad

och Håkan Roos deltog i Paris-Dakar rallyt med.
En strapatsrik resa, halva Sahara lär finnas i bilen. En bedrift att bara ta sig i mål.

Våren kommer dock inte på allvar till Ring Knutstorp förrän i April. Då drar vi igång på våra förarekurser och klubbtävlingar. Årets första stora publiktävling blir 24-25 Maj då STCC-cirkusen gästar oss.

Väl mött 2002 !

För HMS / Mikael Persson

(Bild: 707)