HMS News

Hjälp med HMS webbsajt

Vår banskiss över Ring Knutstorp med kurvnamnen är väldigt ful. Finns det någon som gillar att peta med grafikprogram som tex Paint Shop Pro eller Photoshop som har lust att hjälpa till att göra en ny snyggare?

Dessutom behövs lite detektivarbete. De kurvnamn som finns angivna stämmer, men många av kurvorna har också namn efter kända förare (tex Gunnar Nilsson kurvan). Dessa kurvnamn nämndes bla i TV-programmet Race efter den första STCC-tävlingen 2001. Jag har förgäves efterlyst någon som har spelat in programmet och som kan skriva ner namnen och vilka kurvor det gäller.

Sidan kunde också kryddas med lite fler banrekord från olika klasser (kanske något som tidtagningen kan plocka fram).

Vill du hjälpa till med något av detta (eller kanske med något annat på HMS webbsajt) tveka då inte att höra av dig!

/ Micke Persson webmaster@hyllingems.se