HMS News

Tommy Brink segrade i S60 Challenge

Tommy Brink höll den skånska fanan högt och stod för dagens första skräll, snabbaste träningstid och Pole Position i Volvo S60 Challenge.På eftermiddagens race kom dagens andra skräll, Tommy tog ledningen redan i starten och vann racet.

På fredagens träning hade Tommy problem och satte inga snabba tider. Under natten bytte teamet växellåda. Detta gjorde uppenbarligen susen.

Tommy Brink kommer från Svehag i Skåne och har en lång meritlista inom motorsport genom åren. Han har framgångsrikt tävlat i bla Renult Clio Cup och Volvo Orginal med massor av segrar i bagaget. Förhandssnacket inför Volvo S60 Challenge har dock mest handlat om andra förare. Men nu har Tommy presenterat sig, konkurrenterna lär få se bakluckan på Tommys Volvo fler gånger framöver.

(Evenemang: 2002-05-24–2002-05-26 STCC 2002 race 3-4)
(Bild: 897)