HMS News

Den här gången ska ”Brinken” få kämpa!

Det säger de båda förarna i Cooper Eje´s Racing, serieledande Mårten Sahlström och serietvåan Daniel Andersson.
– Att han var snabb på Knutstorp förra gången var inte någon överraskning för mig. Många hade förvarnat om honom. Förra gången var jag nog också lite för snäll. Jag lyckades inte komma om fast jag var snabbare. Kvalet blir viktigt, det finns inte så många omkörningsställen på Knutstorp, säger Daniel.

Mårtens minnen av Knutstorp är inte särskilt ljusa. Han startade från Pole i söndagens race, men med turboproblem slutade han bland de sista.

– Tommy är mycket duktig, framför allt på Knutstorp. Men har man kört en så där 50 000 varv på banan så kan man den. Vid förra tävlingen var det blött under träningen och torrt under tidskvalet. Då kom givetvis Tommys erfarenhet av banan fram, säger Mårten.

Teamets båda förare kommer att testa under måndagen för att vara maximalt förberedda inför nästa helgs tävling. Målsättningen är att ha de andra förarna bakom sig redan från start, precis som i Falkenberg.

Bilden: Tommy Brink flankerad av Daniel och Mårten från Cooper Eje´s Racing på prispallen på Knutstorp i Maj.

Länkar

Cooper Eje´s Racing

Sahlströms Racing

Daniel Andersson Racing

(Evenemang: 2002-07-19–2002-07-21 STCC Newsrace)
(Bild: 959)