HMS News

Norén kraschade

Hyllinge MS Peo Norén från Båstad var lika laddad inför söndagens Camaro-race som på lördagen.I starten plockade PeO direkt en placering. På varv två i Ronnie Peterson kurvan efter rakan bromsade PeO sent…väääldigt sent…(för sent) och satte grillen i Markus Lundström passagerardörr. Marcus snurrade och Peo blev stående en bra stund innan han kom iväg igen. Några varv senare körde PeO i depå och bröt. Inga poäng denna helg.

Ole Martin Lindum segersvit i Camaro-klassen bröts äntligen när Kristoffer Lundström vann. Ledde från start till mål.

Camaro-klassen var under Newsracet ganske tunn, endast 9 förare. De som deltog bjöd på ett underhållande och spännande race, men klassen måste nog ta krafttag i vinter och fylla på startfältet igen.

(Evenemang: 2002-07-19–2002-07-21 STCC Newsrace)
(Bild: 1030)