HMS News

En besvikelse

Årets klubbresa till STCC-finalen blev en besvikelse.Årets klubbresa skulle avverkas den 15 September, med resmål STCC-finalen på Mantorp Park. Det var dags för avgörande i det tätaste STCC-mästerskapet någonsin. Dessutom gällde det ju att supporta och heja på våra egna förare tex Johan Sturesson i GT och PeO Norén i Camaro Cup.

Som vanligt bjöd Hyllinge MS på resa och mat för de funktionärer som ställt upp under året, övriga medlemmar fick betala lågt självkostnadspris.

Biljetter fixades från Motor Events i utbyte mot arbetsinsater på Knutstorp. Buss med 55 platser hyrdes för 9000 SEK.

Endast 30 anmälningar inkom. Trots det beslöts det att genomföra resan, som en fin gest mot alla de funktionärer som ställt upp under året.

Efter att ha hämtat upp folk på vägen i Löddeköpinge och Åstorp kunde det konstateras att endast 20 stycken dök upp (!?). En tredjedel av de anmälda uteblev bara.

De som offrat fritid och kontakter på att ordna resan, är ledsna och besvikna, med all rätt. Att det blir liknande klubb-resor i framtiden är ganska osannolikt.

Hyllinge MS överväger att skicka faktura till de funktionärer som anmält sig, men som inte dök upp. Är du en av dem, så ta telefonen på direkten och slå en pling till Kjell Strandberg
(046-709838), han längtar efter att få höra av just dig.

(Evenemang: 2002-09-15 Resa STCC final Mantorp)
(Bild: 343)