HMS News

Hyllinge MS webbsajt byggs om!

Vi har nu kört vår webbsajt i 1,5 år (sedan den 1 Maj 2001). På många sätt har webbsajten varit en succé, inte minst i antal besökare.

På årsmötet deklarerades det i klubbens program för 2003 att vi skall fortsätta att förbättra och satsa på webbsajten. Trots att 2002 ännu inte är slut så har detta arbete redan påbörjats.

Just nu pågår en total översyn, där webbsajten har rivits ned i minsta 1:a och 0:a, för att sättas ihop igen. Det är ett jättebra läge att hämta in dina synpunkter.

Berätta vad du tycker är bra och dåligt. Vad du skulle vilja förbättra och ändra på. Kom gärna också med förslag på layout och utseende. Det har vi hittills inte haft tid och bry oss om så mycket. Och eftersom layout inte är webbmaster’s starkare sida så är konkreta idéer extra värdefulla. Var inte rädd för att komma med kritik, hade jag inte klarat det, så hade jag aldrig bett om synpunkter…hi.

Tveka inte, skriv ett email till webmaster@hyllingems.se redan idag!

/ Micke

PS. Är du ledig och njuter av julmust och brunkål, så kan du ju ta en surf-runda på nätet och jämföra andra svenska motorsajter med vår egen… här är några förslag:

Klubbar

www.falkenbergsmotorklubb.com (Falkenbergs Motorklubb)

www.arc.nu (Anderstorps Racing Club)

www.karlskogamotorstadion.com(Karlskoga Motorförening)

www.mkscandia.nu (MK Skandia, klubben på Mantorp)

Götene MK (klubben på Kinnekulle)

www.lms.se (Linköpings Motorsällskap)

www.mgcc.nu (MGCC)

Organisationer

www.svemo.se (Svemo)

www.sbf.se (SBF)

www.soedrabf.se (Södra BF)

Företag

www.stcc.se (STCC)

www.motorevents.com (Motor Events)

Nyheter

www.sportinformation.com (Sportinfo)