HMS News

Välkommen 2003!

Nytt år, nya spännande race – och ny webbsajt.Ett nytt spännade race-år har inletts. Vi ser inte bara fram emot en ny fräsch STCC-serie, utan också ERF-seriens långlopp och SM i Roadracing där klubbens aktiva är väldigt framgångsrika. Liksom DM och Sveriges största klubbracing-serie. Självklart välkomnar vi våra danska vänner som till sommaren gästar oss med DTC, Danish Touring Car Championship.

Det känns verkligen som att det stundar ljusare tider i Hyllinge MS.
Styrelsen är stark och för första gången på flera år fullbesatt. Medlemsantalet ökar och det glada gänget med duktiga funktionärer kommer säkert att bli större.

Vadå ny webbsajt?

HMS webbsajt ser ju likadan ut som tidigare… Under julen har webbsajten fått fler hästkrafter, hela motorn byttes. Nu står vi rustade för fortsatt utbyggnad. Det kan hända att vi under året byter lackering också. Har du synpunkter, idéer och önskemål hör av dig till webmaster.
(Bild: 1228)