HMS News

Sven Olefeldt

Sven Olefeldt, nyinvald i styrelsen på senaste årsmötet.Jag har hunnit bli 54 år gammal och bor med min familj sedan 1987 i Kågeröd
och har alltså nära till Ring Knutstorp. Dagligdags så driver jag Mellbloms Snickeri AB i Landskrona där jag varit VD sedan 1984.

Mitt motorintresse började med mopeder och gick rätt snart över till Go-cart racing. De sista tävlingarna genomfördes sommaren 1971 i lapp-cupen (Örnsköldsvik-Umeå-Östersund).

Sen såldes alla grejorna i klump och byttes mot en 65:a Mustang. Efter 1800 mil på 6 månader var jag pank och bytte ner mig till den billigaste bilen som fanns på den tiden…en Renault 4TL. Såren slickades ett par år och 1974 inhandlades
en Lotus Elan SE-67 cab. med 4500 mil på mätaren. Det blev klubbracing inom MGCC några år innan bilen ställdes undan och sedermera såldes tillbaks till Wendels motor.

Inte förrän på min 50-årsdag blev det dags för en ny hobby-bil. En direktimported
Chevrolet Camaro-cab RS-91. Den har den snälla 305 motorn så det är inget fartvidunder…någon har till och med kallat den en papp-Jaguar.

Jag kommer att ägna det första halvåret 2003 till att sätta mig in i styrelsearbetet för att därefter kanske komma med lämpliga förslag.

/ Sven Olefeldt

Faktaruta

Namn: Sven Olefeldt

Ålder: 54 år

Yrke: VD Mellbloms Snickeri AB

Bor: Kågeröd

Privat släkthemsida: http://www.olefeldt.com

Invald i styrelsen: Dec 2002

Epost: svenolefeldt@hotmail.com

(Bild: 1475)