HMS News

Snart nytt nummer av HMS bladet

Ett nummer av HMS bladet är klart vilken dag som helst. I slutet av denna månad beräknas den landa i din brevlåda.Nytt för i år är att HMS bladet numera sätts samman och trycks av företaget UPAB i Malmö. Niklas Kindvall på UPAB har haft svettiga dagar att göra något snyggt av allt ostrukturerat material som styrelsen och webbmaster har försett honom med.

Tillsammans med HMS bladet, distribueras också klistermärket som du skall sätta på ditt medlemskort. I skrivande stund har ca 200 medlemmar ännu INTE betalt medlems-avgiften för i år. Är du en av dem så fixa det omgående, annars kommer din brevlåda att förbli tom!

Någon har bara skrivit ’HMS medlem’ på inbetalningskortet. Det är lite svårt att veta vem det är…vv kontakta HMS medlemsregistrator Ingela Nilsson ingela.nilsson@skane.hsb.se snarast.

Till sist undrar du säkert vad bilden ovan har med detta att göra? Abslout ingenting! Texten blir bara så jädrans fattig utan en bild…hi. Det här är Leif Engström och Ronny Pettersson i hård kamp om segern på Ring Knutstorp i Augusti 1965. Var det någon som sa att HMS inte har några traditioner inom Karting…?

Kan någon berätta mer om denna tävling? Vem vann?
(Bild: 106)