HMS News

Välbesökt kvällsträning

Hyllinge MS kvällsträning tisdagen den 22 April blev en otroligt välbesökt tillställning. Ring Knutstorps depåområde var knökfullt, det rådde rena Newsrace-stämningen.Många ville testa grejorna efter vinteruppehållet och innan första racet. Många HMS förare kör första racet denna helg, då Hyllinge MS, KAK Södra och Södra BF anordnar DM i Banracing på Sturup Raceway, samtidigt som det är både ERF-premiär på Anderstorp och SLC-premiär på i Karlskoga.

Regerande Svenska mästaren Per Gustavsson från Hyllinge MS, som i år satsar på Veidec Trophy, fick testat den nya hojen men något racetempo var det inte frågan om i den täta trafiken på banan. I depåvimlet och på banan syntes bla Jenna och Tommy Brorsson (Historic EM), Kjell Strandqvist (SLC/ERF) som testade en Strandell Porsche, nykomlingen Daniel Ivarsson (SM Formel Ford), Pontus Mörth med sin DTC Volvo, ett gäng ERF-team och många…många…andra (undertecknad har säkert inte sett mer än en bråkdel).

Även HMS funktionärer hade säsongsupptakt, bla med funktionärsmöte. HMS Rescue har under vintern förstärkts genom att två ambulanser har förnyats.

Äntligen är race-säsongen igång!
(Bild: 1568)