HMS News

Marcus kör GT SM i Podium Porsche!

Hyllinge MS föraren Marcus Gustafson har skrivit kontrakt med Podium Racing om att köra hela GT SM som codriver tillsammans med Tomas Nyström.Lennart ”Dr.” Pehrson säger ”Vi har haft en plats ledig i Tomas bil men inte velat sätta en rookie eller mindre bra förare tillsammans med en duktig kille som Tomas. Den bilen är vår SM kandidat och vi är väldigt nöjda med att signa Marcus”.

Tomas Nyström är även han nöjd med sin partner ”Marcus och jag körde tillsammans i en av Podiums Porschar på Anderstorps FIA lopp i fjol så jag vet att vi har liknande körstil och vill ha bilen inställd på samma sätt. Vår målsättning i år är helt klart att vinna SM!”

Förra året gjorde Marcus ett par inhopp (och körde ruskigt fort) i Torbjörn Homlstedts gula Etab Viper, se bilden. På Knutstorp fattade dock bilen eld, Marcus parkerade då kallt Vipern i sandfållan efter rakan, så att HMS Rescue kunde släcka elden.

(Bild: 1004)