HMS News

ATM på pallen igen

I dagens 6 timmars ERF långlopp på Anderstorp, följde Hyllinge MS teamet ATM Racing upp sin fina seger i förra loppet,
med en ny pallplats.ATM slutade på 3:e plats och plockade därmed värdefulla poäng i serien. Vann gjorde Pentas Crew med The Flying Fellows på andra plats. Flying Fellows fick därmed revansch för den snöpliga avknuffningen på Knutstorp
där de då var på väg mot en säker pallplats. Pentas Crew plockade med segern viktiga poäng som absolut behövs om man skall kunna följa upp förra årets serieseger.

Innan loppet var ATM inte optimistiska. Teamet trodde inte att snabba Anderstorp skulle gynna deras turkos Porsche, speciellt inte om det blev regn. Nu blev det bra väder, men tredjeplatsen hängde dock på ett snöre, på sista varvet körde man bara på bensinångorna, med hackande motor.

De andra HMS teamen låg också bra till i racet. TS Motor med sin snabba Opel Kadett, var ytterst nära en fin pall-placering, men råkade tyvärr göra en omkörning på under en Safety Car situation i slutet av racet. Det betydde svartflagg och en 5 placering istället.

JMB Racing slutade på en 6:e plats. Man fick en felaktig bestraffning under racet, som sedan rättades till. Allt funkade bra under racet, BMW’n tycks gå som en klocka.

I skrivande stund är inte resultatet publicerat och serietabellen uppdaterad. Men det lutar åt att ATM nu leder serien.

Mer info på http://www.erf.nu.

(Bild: 1614)