HMS News

Ny karross på Hyllinge MS webbsajt!

Efter 2 år så var det dags att knacka ut alla bucklor, ersätta silvertejpen med riktig plåt och lacka om.

Innehållet är lite omstrukturerat. Klicka i menyn här ovan så lär du dig snabbt att hitta.

En del nyheter kommer du också att hitta. Gästboken är skrotad, och istället ersatt med ett öppet forum för medlemmar och gäster. Detta är inte sanktionerat av styrelsen, så sköter ni inte er, då lär ni få hjälpas åt att hitta en ny webbmaster efter att jag har fått sparken.

Hyllinge MS har inlett ett samarbete med MotorSverige.com som som ger dig möjlighet att sätta in gratis radannonser. Finnessen med samarbetet är att Hyllinge MS annonser inte bara visas på vår webbsajt, utan även på MotorSverige.com och AktuellMotorsport.se. Det ökar dina chanser att lyckas i dina ’affärer’. Vi tillåter endast motorsport-relaterade annonser. Försök inte sälja dina trädgårdsmöbler, din annons blir raderad direkt. Ej kommersiell försäljning, bara privata eller team-annonser.

Skriv gärna en rad i forumet och berätta vad du tycker.

Vi ses på Öresund’s Grand Prix!

/ Micke

webmaster@hyllingems.se