HMS News

Daniel Ivarsson satsar högt!

Efter en hel massa otur i början av säsongen har Daniel Ivarsson äntligen fått ordning på bilen och satsar högt inför tävlingarna på Ring Knutstorp!Daniel rivstartade säsongen med första testdagen endast TVÅ dagar innan första racet för säsongen och den slutade redan efter en kvart då han snurrade. Trots denna inledande otur lyckades han bra i sina första race, 11:a respektive 2:a!

Tyvärr var inte oturen över riktigt än och på Karlskoga gick Daniels styrbox sönder under träningen och det gjorde att han inte fick chans att testa denna bana innan kvalificeringen. Ändå blev han 9:a i första racet, men tyvärr fick han avsluta race 2 med en krasch, då en annan (redan krockad) bil vinglade in framför honom under en omkörning.

Nu har Daniel ägnat hela sitt sommarlov åt att försöka reparera skadorna och beger sig på tisdag ner till Ring Knutstorp för att testa under hela onsdagen. Sedan väntar en tuff racehelg, där Daniel satsar på att vinna pre 2000-klassen.

Daniel har tidigare varit aktuell här på hyllingems.se och blivit beskriven som en stor talang. Till hösten börjar denna talang på Svenska Bilsportsförbundets förargymnasium. Så håll koll på Daniel, för det är en kille som tänker gå långt!!!Och ni som kommer till Knutstorp under helgen, vilket jag hoppas ni alla tänker göra, kan se honom redan där. Kanske blir ni vittne till när en ny formelstjärna börjar klättra på karriärstegen!

(Evenemang: 2003-07-18–2003-07-20 Öresund Grand Prix)
(Bild: 1659)