HMS News

Nya sidor med Hyllinge MS förare och team

Äntligen är de nya sidorna med Hyllinge MS förare och team färdig.
Sidorna är mycket enklare än de gamla. I grund och botten är det länkar till din egen hemsida. Detta betyder att allt blir mycket enklare att underhålla. Har man ingen egen hemsida att länka till, så står bara namnet, eller så kan Hyllinge MS bjuda på en enkel hemsida där du kan ha din förarepresentation!

Även du som har upphört med ditt aktiva tävlande, är välkommen att medverka med en egen förare-presentation. Hyllinge MS är mycket stolta över våra förares framgångar och vill gärna presentera även dig.

De förare och team som nu finns på sidorna nu, är de som har anmält sig till mig under våren, eller som jag kunde komma ihåg. Det finns ingen automatiskt system där vi kan se vilka som tävlar för Hyllinge MS, och som gör att du kommer med eller tas bort från sidorna, detta är helt manuellt och ansvaret att kontakta mig ligger på dig själv.

Ta en titt, kontakta mig om du vill ha några ändringar. Saknas du eller ditt team på sidorna så kan man anmäla sig längst ned på respektive sida. Skriv gärna en rad i vårt forum och tyck till, och kom med önskemål, så kan vi förbättra efter hand.

HMS Förare – HMS Team

/ Micke

webmaster@hyllingems.se

PS, glöm inte att på din hemsida visa vilken klubb som är Sveriges bästa, kaxigt va! Använd tex den lilla ’bannern’ på denna sidan.
(Bild: 55)