HMS News

Tobias Augustsson testar i England

Hyllinge MS föraren Tobias Augustsson har fått ett erbjudande att testa i Formel Ford Zetec för VanDiemens fabriksteam i England och sticker till Silverstone den 27 Augusti.Teamet är mycket intresserad av att låta Tobias köra festivalen i England (inofficiellt VM) om det går bra på testen. Van Diemen är världens bästa Formel Ford Zetec chassie som oftast är med i toppen.

Tobias mål inför nästa säsong är att försöka köra Engelska Formel Ford-serien eller Formel Renault i Europaserien, testen för Van Diemen är ett bra steg på vägen.

Tobias tävlar i år i SSK Formel Ford 1600, och ligger inför finalen på Karlskoga tvåa, endast 4 poäng efter ledaren. Dubbla poäng delas ut i finalen, så först i mål i finalen vinner serien. Olidligt spännande alltså.
(Bild: 1753)