HMS News

Peggen i STCC på Knutstorp år 2000

Apropå nyheten om att Peggen kanske kommer till Newsracet. Vi letade fram dessa bilder från HMS Arkiv. De är från Peggens senaste STCC-framträdande på Ring Knutstorp (2000).Som synes är Peggen van att tampas med samma gossar som fortfarande återfinns i STCC (tex Rustad, Ekblom). På bilden har Peggen fixat en pallplats i racet och vinst i

dåvarande Privatförare-klassen (före Magnus Krokström och Tobbe Johansson).

Peggen är känd för att vara snabb, och explosiv i sin körning. Dessutom är fruktansvärt envis. Ett ofrivilligt besök i en sandfålla eller en snurrning stoppar inte herr Andersson ifrån att åka upp sig genom hela fältet och plocka hem en pallplats. Sådana shower har det bjudits på många

gånger genom åren i Grupp A och STCC.

På bilden är någon på väg åt fel håll i Liton, frågan är om det är Flash eller Peggen…?

Vi hoppas att alla bitar faller på plats, och hälsar Peggen varmt välkommen till
Knutstorp igen!

/ Mikael Persson

AktuellMotorsport.se

Fler bilder

(Evenemang: 2003-08-29–2003-08-31 Kvällspostens Newsrace)
(Bild: 416)