HMS News

Speakertornet fräschas upp

Som säkert har märkts så har det börjat hända positiva saker med speakertornet. Sven Olefeldt, som numera är fastighetsansvarig i klubben, har påbörjat ’Operation Uppfräschning’.Som många har sett så kom det plötsligt upp nya snygga skyltar i receptionen, sånt glädjer en webbmaster (www.hyllingems.se…snyggt!).

Alla skyltar med ’Rökning förbjudet – försäkringsvillkor’ kan man inte i heller undgå, om man inte har kraftig astigmatism.

Och städat har det blivit… det har nog inte hänt hittils i detta millenium.

Man har också kunnat se bla Ingela konka omkring på nya möbler, flott skall det vara!

Sven nöjer sig inte med detta, han tänker ta denna byggnad till högre höjder. Eller vad sägs om (!) fönsterputsning. Tror du inte på mig? Se själv på bilderna, de ljuger inte. Nu slipper racecontrol att ha 3D-goggles och livlig fantasi, domarna slipper muta TV-folk i OB-bussen, och speakern slipper spela raspiga LP-skivor när bilarna är längre borta än 30 meter. Nu går det att se ut! När man ändå höll på så blev det markis-rundsmörjning och fasadtvätt med högtryck.

Visst ser det ut som om huset sträcker på sig lite extra!

Bra jobbat Sven och alla andra som hjälper till.

(Bild: 2000)