HMS News

PeO Norén vann Camaro Cup

En överlycklig PeO Norén kunde äntligen klättra upp överst på prispallen efter att ha vunnit det andra Camaro Cup racet i Kvällspostens Newsracet på Ring Knutstorp.Hyllinge MS PeO Norén från Båstad, kom iväg som tvåa i starten efter Bengt Lundström. Han satte in en attack redan på det andra varvet i startkurvan och övertog ledningen. Den förvaltade han sedan genom att först skapa en lucka, därefter genom klok körning så att däcken höll hela racet. Två blev Kristoffer Lundström som aldrig riktigt kom i kapp, följd av Anders Brofalk.

Inför årets säsong bildade PeO tillsammans med klassens suverän Ole Martin Lindum, det nya teamet Camaro Kings. Men PeO har hittills under säsongen inte haft något flyt, utan har råkat ut för en hel del tekniska problem. Men på hemmabanan inför tillresta supportrar och sponsorer lyckades det äntligen.

PeO’s stallkamrat Ole Martin, som vann gårdagens race, fick finna sig i en för honom något ovan situation, nämligen att behöva kör upp sig i fältet. Han slutade på fjärde plats.

/ Mikael Persson

www.aktuellmotorsport.se

(Evenemang: 2003-08-29–2003-08-31 Kvällspostens Newsrace)
(Bild: 2116)