HMS News

Rustad, Flash och Stureson

Dessa tre var Newsracets vinnare på ett regnigt Ring Knutstorp. Hyllinge MS Johan Stureson var sensationellt snabbast i Super Poolen.Den andra skåningen Carl Rosenblad stod bredvid i första startled. Stureson fick inget fäste i starten med sin Seat, och flera bilar smet förbi, med Carl Rosenblad i täten. följt av Rustad, Flash och Göransson. Rustad gick på ett tufft sätt upp i ledningen, bakom en snurrande Rosenblad, som därmed trillade ned till sista plats. Rustad tog en efterlängtad

seger före Flash och Ekblom.

Det andra racet föregicks av ett febrilt taktikspel som handlade om regndäck eller slicks. De flesta la på slicks, Audi regndäck. Racet blev mycket dramatiskt. Flash gick snabbt upp i ledning från sjätte startposition. I slutskedet blev han hett uppvaktad av Richard Göransson, som tog sig förbi på näst sista varvet. Men en hjulupphängning gick sönder så på sista varvet i startkurvan fick Göransson släppa förbi flera bilar igen.

Flash vann racet före Rustad och på tredje plats Johan Stureson som med detta fick lite revansch efter det misslyckade första racet. Göransson fick nöja sig med en sjätteplats.

Alla resultat hittar du på www.stcc.se. I Hyllinge MS fotoalbum finns massor med bilder från helgen.
På www.aktuellmotorsport.se kan du se alla artiklar som skrevs i media efter Newsracet.

(Evenemang: 2003-08-29–2003-08-31 Kvällspostens Newsrace)
(Bild: 2059)