HMS News

Johan Stureson’s pallplats blev historisk

Aldrig tidigare har en SEAT nått podiet i touringcar-sammanhang där man tävlar enligt internationellt reglemente.’Detta har jag längtat efter länge. Bilen är underbar och nu stämde allt’,
jublade Johan Stureson som var den förare som lyckades föra Seat till prispallen.

Självklart måste detta vara en skön pokal för Johan och hela Podium-teamet att ha med sig till Anderstorp, när man skall visa upp sig inför en större publik och självklart kommer att blir jämförda med Seat’s ETCC-team.

’Nu är det bara att ladda om och fokusera på helgens stora ETCC lopp på Anderstorp. Detta är ett unikt tillfälle för Seat Sverige, Podium och mig att få presentera oss inför den europeiska touringcar eliten.’ avslutar Johan.

(Evenemang: 2003-08-29–2003-08-31 Kvällspostens Newsrace)
(Bild: 2023)