HMS News

Tobias Augustsson till England

Kom ihåg Tobias Augustsson, en av HMS unga, lovande talanger, för ni lär för höra mycket om honom från och med nu.Som ni har kunnat läsa här på webbsidan har Tobbe varit i England och testat för Van Diemens fabriksteam, Comtech på Silverstone. Testet gick mycket bra och han blev erbjuden att köra en av deras bilar under Formel Ford-festivalen, under förutsättning att han lyckas dra ihop en del

sponsorpengar. Det här kan även ge Tobbe chansen till att köra Formel Renault.

Comtechs teamchef, Jonathan Lewis, kommenterade Augustsson så här i IB Motorsport: ”Att i första försöket i en Formel Ford Zetec och första gången på Silverstone köra så fort och bra är exceptionellt.”. Tobbe själv säger att allt är som en dröm, att allting har gått otroligt fort under den sista tiden.

Tobias fick chansen till testet i England genom Nicke Blom, som numera är hans manager.

Vi på Hyllinge MS webbsida kan dock avslöja att Tobbe inte kommer köra Formel Ford-festivalen, utan kommer att satsa fullt på Formel Renault i vinter.

Vi önskar Tobbe lycka till, varhelst framtiden tar honom!!!

/ Emma Holmgren
(Bild: 2187)