HMS News

Funktionärs resa till Kinnekulle

Lördagsmorgonen den 13/9 vid 05.30 var vi 23 entusiaster som for till Kinnekulle för att titta på SM i rallycross. Efter en underbar tur med frukost baguetter och valfri dryck i bussen var vi framme.
Vi hade hoppats att vi kunde köpa läktarplats men ack nej alla var slut sålda. Men var och en hittade sin villa underbara plats att slå sig ner på för att kunna följa tävlingarna. Efter många roliga heat och incidenter t ex bilar som voltade när de körde ut från alternativ spåret, hjul som rullade förbi bilarna, ledande bilar som stannade precis innan mållinjen m.m. så var det dags för final heaten.

Vissa visste de var SM vinnare hur det än gick i heatet men de fick ändå visa att de var värdiga sitt guld, andra vann heaten och hyllades för att sedan bli fråntagen heat segern p ga svartflagg som han fick för ? Dock fick han ihop så många poäng att han behöll SM segern.

Efter en härlig dag där vi fick se många kända och en del mindre kända som Berit, så for vi åter till Skåne. Efter en god middag och en bra film så var vi nöjda, glada och många roliga minnen rikare hemma igen vid 22-tiden.

Tack till alla som gjorde denna resa så under bar. Vi som reste till Kinnekulle var fotografen och VI!!!!!!!!!!!!!

(Bild: 2203)