HMS News

Nyheter Hyllinge MS webbsajt!

Nya friska krafter tar från och med idag över ansvaret för klubbens webbsajt!I Januari 2001 startades arbetet med att bygga Hyllinge MS webbsajt, den 1 Maj samma år lanserades den publikt. Sedan dess har undertecknad tidvis dragit ett ganska tungt lass och haft flera roller samtidigt; tex programmerare, webbmaster, skribent och fotograf. Jag sa redan från början att jag bara skulle bygga webbsajten, inte sköta och driva den efter att den blev klar. Och klar har den varit ett tag nu…

I somras dök oväntad, men mycket välkommen, hjälp upp. Emma Holmgren, som många känner från receptionen i speakertornet, visade intresse för att skriva på webbsajten. Dessutom dök Johan Wramfelt upp, aktiv förare på både två och fyra hjul, med kameran i högst hugg.

Emma Holmgren, till vänster, hjälper till med lottdragningen på senaste ERF-bil racet.

Johan Wramfelt,
med kameran i högsta hugg.

Nu tar vi nästa steg!

Från och med IDAG – här och nu, tar Emma över allt allt redaktionellt ansvar, och Johan allt som har med bilder att göra, på Hyllinge MS webbsajt.

Det är alltså Emma ni i fortsättningen skall skicka racerapporter, artiklar, nyheter, kallelser och annat som skall publiceras på webbsajten. Det är också Emma som tar besluten om VAD som skall publiceras, och VAR det skall publiceras på webbsajten. De olika tävlingarnas organisationskomittéer kan kontakta Emma om ni vill ha hjälp före och efter, att marknadsföra klubbens arrangemang på webbsajten. Ni har säkert sett några av Emmas artiklar redan. Ni når Emma på epostadressen: redaktion@hyllingems.se.

Det är Johan som i fortsättningen har ansvaret för att godkänna och publicera bilder på webbsajten. Han kommer säkert också att fotografera så fort han har tid och möjlighet. Ni når Johan på epostadressen foto@hyllingems.se.

Själv har jag meddelat valberedningen att jag önskar bli avlöst som webbmaster och som längst kvarstår fram till årsmötet. Webbmaster’s uppgifter är inte så betungande och mer tekniskt inriktade, man ansvarar för klubbens domännamn, epost-adresser och kollar att allt funkar varje dag, att ingen skriver något skräp i gästboken etc. Är du datorvan och tycker det skulle vara kul att prova på att vara webbmaster är detta ett gyllene tillfälle. HÖR AV DIG, snarast!

Jag tycker detta är lysande. Äntligen finns förutsättningarna för att webbsajten skall kunna utvecklas vidare. Jag har stort förtroende för Emma och Johan, och är säker på att detta kommer att bli kanonbra.

/ Micke Persson