HMS News

Senaste nytt på årsmötet

Hyllinge MS årsmöte gästas även av Magnus Öhrström, Motor Events, och Lasse Svensson, Ring Knutstorp AB.Magnus kommer att berätta de senaste nyheterna om STCC och dess support-klasser. Arbetet med de båda deltävlingarna på Ring Knutstorp är redan i full gång. Magnus är lite svårfångad på bild, men här har vi i alla fall ryggtavlan (vad sysslar han egentligen med??).

Lasse Svensson, platschef på Ring Knutstorp, kommer att berätta lite om banans historia, om de senaste nyheterna och om framtidsplanerna på anläggningen. Lasse längst till höger på gruppbilden med alla anställda på Ring Knutstorp.

Vi hälsar både Magnus och Lasse varmt välkomna!

PS. Har du inte anmält dig till årsmötet än, kontakta Bosse Bergkvist 0706-638652 eller Bruno Friberg 0418-80802 omgående.

Mer information om årsmötet här

(Evenemang: 2004-02-05 Årsmöte)
(Bild: 335)