HMS News

Årets funktionär!

Jag har fått ett mail från årets funktionär, Mikael Karlsson som vill tacka för sin utmärkelse! hyllingems.nu gratulerar naturligtvis!Jag tackar så mycket! Det var långt över min förväntan. Jag blev enormt överraskad när de sa mitt namn.

Det känns som en heder att bli utnämnd som årets funktionär. Det är ett bevis på det arbetet man lagt ner är uppskattat. Det är jättekul.

Inför 2004 tar jag nya krafttag och satsa hårdare för klubben och dess medlemmar. Jag blev även utsedd som ambulanschef på årsmötet vilket jag ser framemot att kunna utveckla ambulanssektionen ännu mer. Jag tänker även försöka engagera mig på medlemsvård och ungdomsverksamheten i klubben.

Jag ska även försöka delta i några karttävlingar under året och bättra på mitt ’resultat’ från förra tävlingen! Hemma i föräldrarnas garage pågår ett bygge av en mini som tidigare tillhört Martin Cruse . (Om det blir någon tävling framöver med den eller inte återstår att se.) Pengarna kommer troligtvis att användas på ett eller annat sätt inom motorsport. Vilket återstår att se.

Sist men inte minst vill jag tacka alla som stöttat mig under årets gång. (Speciellt ett gäng som vet väl med sig att det berör dem!) Tack än en gång för utmärkelsen.
(Bild: 2314)