HMS News

Brink motorsport satsar på ungdomen

Skåningen Tommy Brink har nu avslutat sin racing karriär och det med bravur. Han blev 2:a i S60 Challenge 2003, vilket var långt över förväntningarna.Det blev totalt 6 pallplatser under de 16 tävlingarna som kördes och det var tätt ända in i slutet. Det var inte förrän sista deltävlingen som det avgjordes och det i en mycket spännande final på Mantorp.

Nu skall Tommy lämna över ratten till båda sönerna Ted och Tobias Brink samt chefsmekanikern Lasse Anderssons son Glenn Andersson. De tre ska köra i juniorserierna Renault 5 Junior och Renault Clio Junior och i detta nu är det full aktivitet i garaget för att få i ordning bilarna till testerna till våren.

På bilden syns i övre senior-raden (från vänster) Catrine Brink, Tommy Brink och Lasse Andersson. I nedre Junior-raden från vänster: Tobias Brink, Ted Brink och Glen Andersson.

Mer info:

www.brinkmotorsport.com

/ Mikael Persson

AktuellMotorsport.se

(Bild: 2323)