HMS News

Kom iform

30% rabatt på träningskort på TRÄNINGSAKADEMIN i Helsingborg och Ängelholm.Tänk på den enda kropp som du har! Antingen Du är aktiv eller en ’hösäck’ kan du förbättra din kondition, styrka, uthållighet gå upp eller ner i vikt. Mina medarbetare och jag hjälper dej att utforma ett individuellt träningsprogram just för dej. Vi kan ge dej råd om kost, rehabilitering eller träning på elitnivå. Liksom träning för motionärer. Gör slag i saken! Låt HMS bli en ännu friskare och starkare klubb!
Tänk också på att din arbetsgivare kanske subventionerar ett träningskort. Erbjudandet gäller vid köp av årskort. Kom in i Helsingborg, Gåsebäcksvägen 20 (ingång från stora gratisparkeringen på Verkstadsgatan) tel: 042-120 100, eller i Ängelholm på Verkstadgatan 4, tel: 0431-17847 så visar vi dig runt. Betalning gör du bäst månadsvis på autogiro.
Eva Bornebusch
Hedersmedlem och dubbel Svensk Mästare i banracing.

PS! Rätt träning kan vara skillnaden mellan att vinna eller försvinna.DS! (Jag vet)