HMS News

F.d. F1-förare i STCC!

Johan Sturesson kommer inte att vara ensam Peugeot-förare under helgen, en f.d. F1-förare gör honom sällskap!I helgen får de andra STCC förarna se upp, för på startlinjen står nämligen två stycken snabba Peugeot då den forne Formel 1 föraren Jan Magnussen kommer hem från ETCC serien för ett gästspel och bildar ihop med Johan Stureson en duo som lär fightas om topplaceringarna.

Johan Sturesson ser den tillfällige kollegan som en stor hjälp för teamet, som kan komma med tips och råd som gäller bilen, vilket kanske kan ge HMS:aren en ännu snabbare bil.

Johan har dessutom vanan inne vad det gäller att tävla mot F1-förare. När han körde F3 fightades han med stornamn som Trulli, Ralf Schumacher och Nick Heidfeld.

Efter de viktiga poängen på Falkenbergs Motorbana som innebar att Johan Stureson klättrade upp till den totala femteplatsen, fortsätter rysaren i helgen på Ring Knutstorp. Och målet är självklart för den talangfulle Peugeot föraren.
– Det är ju hemmabana och det känns bättre och bättre så en pallplats är absolut målet denna helg, säger Johan optimistiskt.

Dessutom slipper Johan extravikten på grund av hans femteplats sist, och det är naturligtvis ingen nackdel. Både vi och Johan tror på snabbare varvtider!

Källa: Johan Sturessons nyhetsbrev

(Evenemang: 2004-07-16–2004-07-18 STCC & SM Banracing)
(Bild: 2389)