HMS News

Tufft ERF-race på Ring Knutstorp

Som vanligt bjöds det på tät racing när ERF-serien gästade Ring Knutstorp i årets 4:e ERF deltävling. Efter nära sex timmar låg 4 team på samma varv, i kofferten på varandra. På 269 varvet gick Flying Fellows först över mållinjen och vann.Hyllinge MS teamet JMB Racing kom på andra plats, följt av TDR TestdriversRacing och Pentascrew.

Det var en mäktig syn när 29 team radade upp sig till start på Ring Knutstorps raksträcka för att avverka 556 kilometer i racetempo. Tävlingen präglades av många Safety Car perioder på grund av enskilda maskin-haverier eller mjuklandningar i Ring Knutstorps sandfållor. Men det inträffade inga krascher eller allvarliga incidenter under hela tävlingen, bara tät spännande svensk racing, när den är som bäst.

Utförligt reportage kommer i Tidningen IB i nästa nummer, dessutom kan du läsa teamens racerapporter de kommande

veckorna på ERF-sajten.

Tills dess kan du njuta av massor med bilder här i Hyllinge MS fotoalbum.

Mer info:

Bilder från tävlingen »
Resultat »
ERF serietabell »
www.erf.nu »

Tack för ett trevligt race, och varmt välkomna tillbaks på Ring Knutstorp till ERF-finalen den 3 Oktober!

/ Hyllinge MS

(Evenemang: 2004-08-21 ERF 6 timmars långlopp bil)
(Bild: 2710)